De voordelige Strippenkaart van De Beestenboel


Is jouw kind een echte Beestenboel fan en komen jullie meerdere keren per jaar spelen in ons Indoor Speelparadijs? Dan is De Beestenboel Strippenkaart iets voor jullie. Met deze Strippenkaart mag je 10 keer komen spelen voor slechts €65 en voor Peuters betaal je slechts €40.

Is je kaart vol? Dan verleng je hem voor maar €60 en voor Peuters voor €35. Zo worden jullie bezoekjes aan De Beestenboel telkens voordeliger.

We zetten de voordelen van deze Strippenkaart voor je op een rijtje:

  • Niet persoonsgebonden (gebruik hem dus samen met je broertjes en/of zusjes)
  • Onbeperkt geldig
  • Bij een eerste kaart €20 voordeel t.o.v. het reguliere tarief.
  • Bij een tweede kaart zelfs €25 voordeel t.o.v. het reguliere tarief


De Strippenkaart is te koop aan de kassa van de vestiging.

 

Een gezinsuitje in Vlaardingen? Dit zijn de voordelen van een binnenspeeltuin

Met een gezinsuitje naar een binnenspeeltuin maak je van een leuke activiteit ook een gezonde activiteit. Voldoende intensieve beweging is namelijk ontzettend belangrijk voor de gezondheid en motorische ontwikkeling van kinderen. Coördinatie, evenwicht, ontdekken, risico’s leren inschatten, vallen en opstaan, het hoort er allemaal bij. De speeltoestellen van De Beestenboel zijn uitermate geschikt voor allerlei beweegspelletjes. Kinderen ontwikkelen zich in een binnenspeeltuin niet alleen lichamelijk, maar ook sociaal. Zo zullen ze spelenderwijs sociale contacten leggen met andere kinderen, waardoor dit op een natuurlijke manier wordt gemotiveerd. En wist je dat een kind met een uurtje spelen in een De Beestenboel binnenspeeltuin net zoveel energie verbruikt als met 2 uurtjes voetballen? Dat is nog eens een gezinsuitje waar iedereen blij van wordt!  

Plan vandaag nog een gezinsuitje naar binnenspeeltuin De Beestenboel Vlaardingen!  

Back to top