Het actiefste dagje weg in Vlaardingen doe je bij De Beestenboel


Ben je op zoek naar een leuk dagje weg met kinderen of kleinkinderen? Een betaalbaar uitje waarbij je niet afhankelijk bent van het weer? Kom dan naar De Beestenboel voor een geslaagd dagje weg in Vlaardingen!

De Beestenboel is voor kinderen van 1 t/m 10 jaar het leukste indoor Speelparadijs van Nederland! Voor de peuters en dreumesen is er een afzonderlijke Peuter Zone, zodat zij zich in alle veiligheid kunnen vermaken op de attracties die speciaal voor de allerkleinsten ontwikkeld zijn. Ouders, grootouders of andere begeleiders (18+) kunnen plaatsnemen in het sfeervolle horecagedeelte. Van daaruit heb je goed zicht op alle speelzones en geniet je van een vers kopje koffie met iets lekkers.

Vooraf reserveren is bij De Beestenboel niet nodig, entreetickets voor de kids koop je eenvoudig bij binnenkomst aan onze kassa. Begeleiders (ouders/grootouders) hebben altijd gratis toegang. De Beestenboel Indoor Speelparadijs is 7 dagen per week geopend en is er ruime parkeergelegenheid. Zien we jullie snel?

 

Dagje weg in Vlaardingen? Ervaar de voordelen van een binnenspeeltuin

Voor een goede motorische ontwikkeling van een kind is het belangrijk dat ze leren omgaan met hun coördinatie en evenwicht, maar ook durven ontdekken en risico’s leren inschatten. Dat gaat gepaard met vallen en opstaan, maar ze leren er elke keer weer van. Voldoende intensieve beweging is natuurlijk ook ontzettend belangrijk voor de groei en lichamelijke ontwikkeling van een kind. Daarom zijn de speeltoestellen van De Beestenboel allemaal uitermate geschikt voor tal van spelletjes waarbij beweging en actief bezig zijn centraal staat. Doordat de kinderen elkaar ontmoeten tijdens het spelen, leren ze ook sociale contacten te leggen met andere kinderen. Een dagje uit naar Indoor Speelparadijs De Beestenboel Vlaardingen is dus niet alleen heel erg leuk, maar ook ontzettend goed voor de ontwikkeling.

 

Kom een dagje spelen in hét Speelparadijs van Vlaardingen!

 

Peuterochtend

Omgeven door zachte matten, speelobjecten en miniglijbanen kunnen peuters de wereld van het lopen, rennen, vallen en opstaan bij De Beestenboel ontdekken. Het kleurenpalet van de speelattributen maken het spelen een feestje voor iedere peuter.

Het peutertarief van €5,- is geldig van maandag tot en met vrijdag bij binnenkomst vóór 11.30 uur en speciaal voor peuters van 1 tot en met 3 jaar. Schoolvakanties en feestdagen zijn uitgesloten.

Back to top