Huisregels


Wij streven ernaar om al onze gasten bij elk bezoek aan De Beestenboel een prettige ervaring te bieden. Daarom hanteren wij een aantal huisregels. Wij willen je vragen deze huisregels te lezen en je hieraan te houden. Wanneer je onze vestiging bezoekt, stem je automatisch in met onze huisregels.

Algemene regels
In onze vestigingen zijn de Nederlandse wet en de in Nederland gebruikelijke normen en waarden van toepassing. Denk tijdens je bezoek aan de veiligheid van jezelf en anderen. En let op je bezittingen en aan die van De Beestenboel. Voorkom gevaarlijke situaties en behandel andere gasten en onze medewerkers met respect.

Leeftijd
Spelen bij De Beestenboel mag alleen onder begeleiding en toezicht van een volwassene (18 jaar of ouder).

Eigen eten en drinken
Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen en te nuttigen. Het is tevens niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen in de speeltoestellen.

Instructies
Je dient te allen tijDe instructies van onze medewerkers direct en volledig op te volgen. Het management heeft het recht om een speeltoestel te sluiten wanneer er gevaar bestaat voor de veiligheid van onze gasten.

Aansprakelijkheid
Het spelen en verblijven in De Beestenboel gebeurt op eigen risico. De Beestenboel is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verlies, schade, vermissing of diefstal van persoonlijke bezittingen of eigendommen, voor enige schade aan persoonlijke bezittingen of eigendommen of voor lichamelijk letsel.

Ongewenst gedrag
Vernieling, geweld, schelden, onnodig lawaai of ander ongewenst gedrag worden niet getolereerd.

Capaciteit
De Beestenboel behoudt zich het recht voor om gasten de toegang te weigeren wanneer de maximale capaciteit van de vestiging bereikt is.

Kleding
Schoenen zijn niet toegestaan en in verband met hygiëne zijn sokken verplicht. Onze medewerkers hebben het recht je aan te spreken op jouw kleding en je eventueel de toegang tot onze speeltuin te ontzeggen. Sieraden, riemen en andere scherpe accessoires zijn niet toegestaan in de speeltoestellen.

Roken
Het is niet toegestaan om te roken in onze vestigingen. Dit algeheel rookverbod geldt in alle ruimtes en geldt ook voor elektronische sigaretten.

Dieren
Het meenemen van dieren is niet toegestaan in onze vestigingen, met uitzondering van hulp- of blindengeleidehonden.

Cameratoezicht
Voor de veiligheid van jezelf en jouw eigendommen is er cameratoezicht bij De Beestenboel.

Fotografie
Filmen of fotograferen voor commerciële doeleinden is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de directie van De Beestenboel.

Verboden bezittingen en middelen
Het gebruiken, in bezit hebben of onder invloed zijn van alcohol, verdovende middelen of wapens en het hinderlijk of gevaarlijk gebruiken van telefoons, drones, GoPro ’s, selfiesticks etc. is ten strengste verboden.

Klachten
Klachten dienen direct bij een medewerker van De Beestenboel te worden gemeld en worden adequaat afgehandeld.

Overtreding van deze huisregels geeft ons het recht bezoekers te verwijderen of de toegang te ontzeggen tot onze vestigingen. De Beestenboel heeft altijd het recht bezoekers de toegang te weigeren.

Het actiefste dagje weg in Vlaardingen doe je bij De Beestenboel

Ben je op zoek naar een leuk dagje weg met kinderen of kleinkinderen? Een betaalbaar uitje waarbij je niet afhankelijk bent van het weer? Kom dan naar De Beestenboel voor een geslaagd dagje weg in Vlaardingen!

De Beestenboel is voor kinderen van 1 t/m 10 jaar de leukste binnenspeeltuin van Vlaardingen en omgeving! Voor de peuters en dreumesen is er een afzonderlijke Peuter Zone, zodat zij zich in alle veiligheid kunnen vermaken op de attracties die speciaal voor de allerkleinsten ontwikkeld zijn. Ouders, grootouders of andere begeleiders (18+) kunnen plaatsnemen in het sfeervolle horecagedeelte. Van daaruit heb je goed zicht op alle speelzones en geniet je van een vers kopje koffie met iets lekkers.

Vooraf reserveren is bij De Beestenboel niet nodig, entreetickets voor de kinderen koop je eenvoudig bij binnenkomst aan onze kassa. Begeleiders (ouders/grootouders) hebben altijd gratis toegang. De Beestenboel Indoor Speelparadijs is 7 dagen per week geopend en is er ruime parkeergelegenheid. Zien we jullie snel?

Peuterochtend

Omgeven door zachte matten, speelobjecten en miniglijbanen kunnen peuters de wereld van het lopen, rennen, vallen en opstaan bij De Beestenboel ontdekken. Het kleurenpalet van de speelattributen maken het spelen een feestje voor iedere peuter.

Het peutertarief van €5,- is geldig van maandag tot en met vrijdag bij binnenkomst vóór 11.30 uur en speciaal voor peuters van 1 tot en met 3 jaar. Schoolvakanties en feestdagen zijn uitgesloten.

Back to top