Veelgestelde vragen De Beestenboel


ENTREE EN BEGELEIDING

Is het dragen van sokken bij De Beestenboel verplicht?
Ja, in verband met de geldende hygiënevoorschriften zijn sokken voor kinderen bij De Beestenboel altijd verplicht, ook in de zomer en met warm weer.

Moet ik een kinderfeestje of schoolreisje vooraf reserveren?
Ja. Kinderfeestjes en schoolreisjes moeten altijd van tevoren worden gereserveerd. Neem hiervoor contact op met de klantenservice 085-0487628 of via contact@speelparadijsdebeestenboel.nl

Voor welke leeftijd is De Beestenboel?
Kinderen van 1 t/m 12 jaar kunnen bij De Beestenboel in de speeltoestellen spelen.

Tot welke leeftijd moet er entree betaald worden?
Kinderen van 1 t/m 12 jaar kunnen bij De Beestenboel in de speeltoestellen spelen en voor hen moet entree betaald worden. Om misbruik te voorkomen kunnen er per vestiging aanvullende regels gelden voor oudere kinderen. 

Betalen ouders en begeleiders ook entree voor regulier bezoek?
Nee. Voor ouders, verzorgers of begeleiders vanaf 18 jaar is entree bij De Beestenboel altijd gratis. 

Tot welke leeftijd is begeleiding verplicht?
Voor kinderen van alle leeftijden die bij De Beestenboel komen spelen is begeleiding door een ouder, verzorger of begeleider altijd verplicht.

Kan ik bij De Beestenboel met pin betalen?
Ja, je kunt bij ons met de pin betalen voor zowel entree als de horeca wanneer deze geopend is.

Is er een tarief speciaal voor peuters?
Ja, tijdens de speciale peuterochtenden geldt het peutertarief.

Geldt het peutertarief ook in de vakantie en de weekenden?
Nee, het peutertarief geldt niet tijdens vakanties of in de weekenden.

Geldt de entree voor de hele dag? Wat als ik tussendoor even wegga?
Het is helaas niet mogelijk om tussentijds weg te gaan en weer terug te komen. Je dient dan opnieuw entree te betalen.

Mogen mijn kinderen bij De Beestenboel blijven als ik tussendoor even wegga?
Nee, begeleiding door een volwassene (>18) is bij De Beestenboel altijd verplicht omdat De Beestenboel geen vergunning heeft om als kinderopvang of kinderdagverblijf te functioneren. Wanneer je tussendoor even weggaat/moet, neem je kinderen dan altijd mee. 

KINDERFEESTJES EN SCHOOLREISJES

Moet ik een kinderfeestje of schoolreisje vooraf reserveren?
Ja. Kinderfeestjes en schoolreisjes moeten altijd van tevoren worden gereserveerd via de klantenservice via contact@speelparadijsdebeestenboel.nl of 085-0487628. 

Hoe kan ik een kinderfeestje reserveren?
Je kunt je kinderfeestjes reserveren via de website of neem contact op met de klantenservice via contact@speelparadijsdebeestenboel.nl of 085-0487628.

Kan ik telefonisch een kinderfeestje boeken?
Jazeker wij helpen u graag verder: 085-0487628

Kan ik het tijdstip van mijn kinderfeestje wijzigen?
Ja, bel dan even met ons service center: 085 0487628.

Hoe moet ik een kinderfeestje reserveren als er twee jarigen zijn?
Geef tijdens het online reserveren de namen van beide jarigen op in het veld waarin de naam van de jarige moet worden ingevuld.

Betaal ik ook voor een kind dat uiteindelijk niet op het kinderfeestje kan komen?
Nee, je betaalt alleen voor het aantal kinderen dat op het kinderfeestje aanwezig is.

Hoeveel volwassenen mogen er mee aanwezig zijn tijdens het feestje:

We gaan uit van maximaal 4 volwassenen. Wanneer u met meer volwassenen komt horen wij dat graag van te voor. Dan is een volwassenen arrangement a €8,50 verplicht. Er kunnen niet meer volwassenen als kindjes aanwezig zijn tijdens een feestje.

Moet ik het doorgeven als het aantal kinderen dat naar het feestje komt, wijzigt?
Ja wij vinden het fijn dit van te voren te weten. Je kunt ook op de dag zelf bij de kassa doorgeven dat het aantal kinderen is gewijzigd. Wij maken de wijziging dan ter plekke met je in orde.

Mogen er kaarsjes op de verjaardagstaart?
Nee, vanwege brandveiligheidseisen van de brandweer mag er binnen De Beestenboel geen open vuur zijn voor de veiligheid van onze bezoekers.

Mag ik confetti meenemen?
Nee, vanwege de problemen met het schoonmaken van de vestiging is het meenemen van confetti of een confettikanon niet toegestaan.

Mag ik eigen versiering meenemen?

Nee, ivm brandveiligheid is eigen versiering niet toegestaan. Denk hierbij ook aan ballonnen, tafelkleed, hoedjes etc. Wij versieren de tafel voor jullie.

Mag ik een eigen verjaardagstaart meenemen?
Ja, je mag je eigen verjaardagstaart meenemen. De Beestenboel brengt hiervoor eenmalig €5 in rekening. Wij zorgen dan ook voor de vorkjes en bordjes.

ETEN EN ALLERGIEEN 

Mag ik zelf eten of drinken meenemen?
Nee, in De Beestenboel is het in verband met de geldende voedselveiligheidsvoorschriften niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen. Er geldt een uitzondering voor kinderen met voedselallergieën.

Mijn kind heeft een voedselallergie, mag ik zelf eten meenemen?
In geval van voedselallergieën vragen wij je om vooraf contact met ons op te nemen via het contactformulier of met ons service center: 085-0487628.

VOORZIENINGEN

Kan ik mijn baby verschonen?
Ja, bij De Beestenboel zijn voorzieningen aanwezig om je baby te verschonen.

OVERIGE VRAGEN

Kunnen prijzen afwijken of veranderen?
De geldende entreeprijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en/of wettelijke wijzigingen in het btw-tarief en kunnen van tijd tot tijd worden aangepast.

Zijn jullie open bij warm weer?
De vaste openingstijden van De Beestenboel staan op de website van De Beestenboel. Kijk bij extreme omstandigheden even op onze Facebook pagina voor eventuele afwijkende openingstijden.

Mag ik mijn huisdier meenemen naar De Beestenboel?
Nee, huisdieren zijn bij De Beestenboel niet toegestaan in verband met de geldende hygiënevoorschriften. Er geldt een uitzondering voor blinde geleidehonden en hulphonden.

Is een indoor speelparadijs zoals De Beestenboel wel schoon?
Ja, bij De Beestenboel vinden wij hygiëne zeer belangrijk. Buiten de dagelijkse schoonmaak houden wij een grote periodieke schoonmaak en worden de ballen grondig en veilig machinaal gereinigd.

Mag ik foto's en video's maken en opnemen binnen?
Ja, dat mag, maar in verband met de privacy van andere gasten vragen wij iedereen om rekening te houden met andere gasten en de camera voornamelijk op je eigen gezelschap te richten.

Een gezinsuitje in Vlaardingen? Dit zijn de voordelen van een binnenspeeltuin

Met een gezinsuitje naar een binnenspeeltuin maak je van een leuke activiteit ook een gezonde activiteit. Voldoende intensieve beweging is namelijk ontzettend belangrijk voor de gezondheid en motorische ontwikkeling van kinderen. Coördinatie, evenwicht, ontdekken, risico’s leren inschatten, vallen en opstaan, het hoort er allemaal bij. De speeltoestellen van De Beestenboel zijn uitermate geschikt voor allerlei beweegspelletjes. Kinderen ontwikkelen zich in een binnenspeeltuin niet alleen lichamelijk, maar ook sociaal. Zo zullen ze spelenderwijs sociale contacten leggen met andere kinderen, waardoor dit op een natuurlijke manier wordt gemotiveerd. En wist je dat een kind met een uurtje spelen in een De Beestenboel binnenspeeltuin net zoveel energie verbruikt als met 2 uurtjes voetballen? Dat is nog eens een gezinsuitje waar iedereen blij van wordt!  

Plan vandaag nog een gezinsuitje naar binnenspeeltuin De Beestenboel Vlaardingen!  

Peuterochtend

Omgeven door zachte matten, speelobjecten en miniglijbanen kunnen peuters de wereld van het lopen, rennen, vallen en opstaan bij De Beestenboel ontdekken. Het kleurenpalet van de speelattributen maken het spelen een feestje voor iedere peuter.

Het peutertarief van €5,- is geldig van maandag tot en met vrijdag bij binnenkomst vóór 11.30 uur en speciaal voor peuters van 1 tot en met 3 jaar. Schoolvakanties en feestdagen zijn uitgesloten.

De Beestenboel Strippenkaart en Cadeaubon

Kun jij ook geen genoeg krijgen van Indoor Speeltuin De Beestenboel Vlaardingen? Trakteer jezelf dan op een 10-Strippenkaart en bespaar flink op je entreekosten. Deze Strippenkaart is verkrijgbaar aan de kassa in het park, niet persoonsgebonden en onbeperkt geldig.

Wil je graag een bezoek aan De Beestenboel Speelparadijs cadeau doen? Goed idee! Koop dan De Beestenboel Cadeaubon. Deze zijn verkrijgbaar aan de kassa in ons park.

Werken bij De Beestenboel

Doordat wij eigenlijk altijd geopend zijn blijven wij actief op zoek naar nieuwe sterren voor in ons team! Wil jij nou ook werken in de grootste speeltuin? Stuur dan jouw motivatie en CV naar contact@speelparadijsdebeestenboel.nl 

Back to top