Het leukste gezinsuitje bij De Beestenboel Vlaardingen


Wil je een leuke activiteit met het gezin organiseren? Is het bijna schoolvakantie? Of is het regenachtig weer? Plan dan eens een gezinsuitje naar Indoor Speelparadijs De Beestenboel Vlaardingen!

De Beestenboel is voor kinderen van 1 t/m 10 jaar de leukste binnenspeeltuin van Nederland en daarom een populair gezinsuitje! Voor de peuters en dreumesen is er een afzonderlijke Peuter Zone, zodat zij zich in alle veiligheid kunnen vermaken op de attracties die speciaal voor de allerkleinsten ontwikkeld zijn. Ouders, grootouders of andere begeleiders (18+) kunnen plaatsnemen in het sfeervolle horecagedeelte. Van daaruit heb je goed zicht op alle speelzones en geniet je van een vers kopje koffie met iets lekkers. Kortom, aan elk gezinslid wordt gedacht bij De Beestenboel. 

Vooraf reserveren is bij De Beestenboel niet nodig, entreetickets voor de kinderen koop je eenvoudig bij binnenkomst aan onze kassa. Begeleiders (ouders/grootouders) hebben altijd gratis toegang. De Beestenboel Indoor Speeltuin is 7 dagen per week geopend en is er ruime parkeergelegenheid. Zien we jullie snel met het hele gezin?

Een gezinsuitje in Vlaardingen? Dit zijn de voordelen van een binnenspeeltuin  

Met een gezinsuitje naar een binnenspeeltuin maak je van een leuke activiteit ook een gezonde activiteit. Voldoende intensieve beweging is namelijk ontzettend belangrijk voor de gezondheid en motorische ontwikkeling van kinderen. Coördinatie, evenwicht, ontdekken, risico’s leren inschatten, vallen en opstaan, het hoort er allemaal bij. De speeltoestellen van De Beestenboel zijn uitermate geschikt voor allerlei beweegspelletjes. Kinderen ontwikkelen zich in een binnenspeeltuin niet alleen lichamelijk, maar ook sociaal. Zo zullen ze spelenderwijs sociale contacten leggen met andere kinderen, waardoor dit op een natuurlijke manier wordt gemotiveerd. En wist je dat een kind met een uurtje spelen in een De Beestenboel binnenspeeltuin net zoveel energie verbruikt als met 2 uurtjes voetballen? Dat is nog eens een gezinsuitje waar iedereen blij van wordt!  

Plan vandaag nog een gezinsuitje naar Speelparadijs De Beestenboel Vlaardingen!  

 

Peuterochtend

Omgeven door zachte matten, speelobjecten en miniglijbanen kunnen peuters de wereld van het lopen, rennen, vallen en opstaan bij De Beestenboel ontdekken. Het kleurenpalet van de speelattributen maken het spelen een feestje voor iedere peuter.

Het peutertarief van €5,- is geldig van maandag tot en met vrijdag bij binnenkomst vóór 11.30 uur en speciaal voor peuters van 1 tot en met 3 jaar. Schoolvakanties en feestdagen zijn uitgesloten.

Back to top