Peuterochtend bij De Beestenboel Vlaardingen


Tijdens de Peuterochtend bij De Beestenboel Vlaardingen kunnen ook de kleinste aapjes al kennismaken met onze leuke en leerzame speeltoestellen en attracties. In de speciale Peuter Zone kunnen zij zich in alle veiligheid vermaken op de attracties die speciaal voor de allerkleinsten ontwikkeld zijn. Door al vanaf jonge leeftijd te spelen, rollen en dollen, wordt de motorische ontwikkeling van jouw kleintje al in een vroeg stadium gestimuleerd. Daar vormt een goede basis waar ze de rest van hun leven profijt van hebben! Ook leren ze spelenderwijs contact maken met andere kindjes, wat hun sociale ontwikkeling ten goede komt.

 

Wat houdt de Peuterochtend bij De Beestenboel in?

Elke doordeweekse dag is er een speciale Peuterochtend. Bij binnenkomst voor 11:30 uur betaal je voor alle kindjes tot 4 jaar slechts €5 entree. Ouders, grootouders of andere begeleiders (18+) hebben gratis toegang. Vanuit het aangrenzende horeca gedeelte kan er gemakkelijk toezicht gehouden worden op de Peuter Zone en uiteraard mogen begeleiders ook lekker met hun kleintje mee spelen. Broertjes, zusjes of andere vriendjes en vriendinnetjes die mee komen betalen het reguliere entree tarief van €8.50. Zij hebben dan toegang tot de aangrenzende Fun Zone en Trampoline Zone.

Het peutertarief is niet van toepassing gedurende weekenden, schoolvakanties of op feestdagen. De Peuter Zone is dan wel gewoon geopend voor de kleintjes, maar dan tegen het reguliere tarief à €8,50 per kindje.

Het complete dagje weg voor het hele gezin

Met de vele attracties voor kinderen van 1 t/m 10 jaar, goed verzorgde horecagelegenheid en scherpe entreetarieven is De Beestenboel de leukste binnenspeeltuin van Vlaardingen en omgeving en daarmee het perfecte gezinsuitje.

We zijn 7 dagen per week geopend, er is ruime parkeergelegenheid en entreetickets voor de kinderen koop je eenvoudig bij binnenkomst aan onze kassa, begeleiders (ouders/ grootouders) hebben altijd gratis toegang. Wanneer je gebruik wilt maken van onze arrangementen voor kinderfeestjes of schoolreisjes, dan vragen we je vooraf even te reserveren zodat wij alles netjes voor kunnen bereiden. Zien we je snel?

10 Strippenkaart Peuters

Wist je dat we speciaal voor de allerkleinsten een speciale 10 Strippenkaart hebben?
Voor €40,- kunnen peuters 10x spelen.  

Deze 10-Strippenkaart is verkrijgbaar aan de kassa.

Back to top