Welkom bij De Beestenboel

Indoor speelparadijs in Vlaardingen


Een dagje weg met je kids of kleinkinderen? Een familie-uitje, schoolreisje of bedrijfsfeest? Of een onvergetelijk kinderfeestje organiseren? De Beestenboel binnenspeeltuin in Vlaardingen is altijd een goed idee! Wanneer je naar De Beestenboel komt voor het vieren van je kinderfeestje, bedrijfsuitje of andere groepsactiviteit, dan verzoeken we je vooraf online of telefonisch (085-0487628) te reserveren zodat wij deze onvergetelijke dag kunnen voorbereiden. Entreetickets koop je bij ons eenvoudig aan de kassa in het park, vooraf online reserveren is dus niet nodig.

Adresgegevens

Zwanensingel 9
3136 GZ Vlaardingen
085 0487628
contact@speelparadijsdebeestenboel.nl
routebeschrijving
De Beestenboel
 • Reserveren bso/nso
 • Reserveren gratis wifi
 • Reserveren klimaatbeheer
 • Reserveren eten en drinken
 • Reserveren peuterochtend
 • Reserveren kinderstoel
 • Reserveren halal food
 • Reserveren mobiel toegankelijk
 • Reserveren kinderfeestjes
 • Reserveren glutenvrij
 • Reserveren healthy food

Dagje weg in Vlaardingen? Ervaar de voordelen van een binnenspeeltuin

Voor een goede motorische ontwikkeling van een kind is het belangrijk dat ze leren omgaan met hun coördinatie en evenwicht, maar ook durven ontdekken en risico’s leren inschatten. Dat gaat gepaard met vallen en opstaan, maar ze leren er elke keer weer van. Voldoende intensieve beweging is natuurlijk ook ontzettend belangrijk voor de groei en lichamelijke ontwikkeling van een kind. Daarom zijn de speeltoestellen van De Beestenboel allemaal uitermate geschikt voor tal van spelletjes waarbij beweging en actief bezig zijn centraal staat. Doordat de kinderen elkaar ontmoeten tijdens het spelen, leren ze ook sociale contacten te leggen met andere kinderen. Een dagje uit naar Indoor Speeltuin De Beestenboel Vlaardingen is dus niet alleen heel erg leuk, maar ook ontzettend goed voor de ontwikkeling.

 

Kom een dagje spelen in onze binnenspeeltuin in Vlaardingen!

Kinderfeestje in het leukste speelparadijs van Vlaardingen

Allereerst moet een kinderfeest een onvergetelijke ervaring zijn voor de jarige en zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes. Daarnaast wil je het liefst zo veel mogelijk ontzorgd worden zodat je ook zelf kunt genieten van deze gezellige dag.

En dat alles in een schone, veilige omgeving waarbij je het liefst niet afhankelijk bent van de weersomstandigheden. Dan ben je bij binnenspeeltuin De Beestenboel Vlaardingen aan het juiste adres! We hebben diverse kinderfeest arrangementen samengesteld, inclusief eten, drinken, een feestelijk gedekte tafel en natuurlijk cadeautjes! Deze arrangementen zijn gemakkelijk online te reserveren.

Meer over kinderfeestjes

Activiteiten & attracties bij Indoor Speeltuin De Beestenboel

We vinden het belangrijk dat elk kind van 1 t/m 10 jaar een fantastische dag beleeft bij De Beestenboel Speelparadijs. Daarom bestaat De Beestenboel uit een variatie aan attracties verdeeld over diverse speelzones waar je als begeleider goed zicht op hebt. Zo wordt de motorische ontwikkeling van elk kind op een speelse manier gestimuleerd. Kom je op doordeweekse dagen met kinderen tot 4 jaar voor 11:30 binnen? Dan betaal je het voordelige peutertarief à €5 per kindje.

Arrangementen voor groepen

Ben je op zoek naar een origineel schoolreisje of BSO activiteit waarbij je niet afhankelijk bent van het weer? Oók dan is Indoor Speeltuin De Beestenboel Vlaardingen een goed idee! Boek één van onze arrangementen waarbij je compleet ontzorgd wordt of neem contact op met ons service center (085-0487628) voor het samenstellen van een arrangement op maat.

Meer over schoolreisjes en BSO

Fotogalerij

Het actiefste dagje weg in Vlaardingen doe je bij De Beestenboel

Ben je op zoek naar een leuk dagje weg met kinderen of kleinkinderen? Een betaalbaar uitje waarbij je niet afhankelijk bent van het weer? Kom dan naar De Beestenboel voor een geslaagd dagje weg in Vlaardingen!

De Beestenboel is voor kinderen van 1 t/m 10 jaar de leukste binnenspeeltuin van Vlaardingen en omgeving! Voor de peuters en dreumesen is er een afzonderlijke Peuter Zone, zodat zij zich in alle veiligheid kunnen vermaken op de attracties die speciaal voor de allerkleinsten ontwikkeld zijn. Ouders, grootouders of andere begeleiders (18+) kunnen plaatsnemen in het sfeervolle horecagedeelte. Van daaruit heb je goed zicht op alle speelzones en geniet je van een vers kopje koffie met iets lekkers.

Vooraf reserveren is bij De Beestenboel niet nodig, entreetickets voor de kinderen koop je eenvoudig bij binnenkomst aan onze kassa. Begeleiders (ouders/grootouders) hebben altijd gratis toegang. De Beestenboel Indoor Speelparadijs is 7 dagen per week geopend en is er ruime parkeergelegenheid. Zien we jullie snel?

De Beestenboel Strippenkaart en Cadeaubon

Kun jij ook geen genoeg krijgen van Indoor Speeltuin De Beestenboel Vlaardingen? Trakteer jezelf dan op een 10-Strippenkaart en bespaar flink op je entreekosten. Deze Strippenkaart is verkrijgbaar aan de kassa in het park, niet persoonsgebonden en onbeperkt geldig.

Wil je graag een bezoek aan De Beestenboel Speelparadijs cadeau doen? Goed idee! Koop dan De Beestenboel Cadeaubon. Deze zijn verkrijgbaar aan de kassa in ons park.

Het complete dagje weg voor het hele gezin

Met de vele attracties voor kinderen van 1 t/m 10 jaar, goed verzorgde horecagelegenheid en scherpe entreetarieven is De Beestenboel de leukste binnenspeeltuin van Vlaardingen en omgeving en daarmee het perfecte gezinsuitje.

We zijn 7 dagen per week geopend, er is ruime parkeergelegenheid en entreetickets voor de kinderen koop je eenvoudig bij binnenkomst aan onze kassa, begeleiders (ouders/ grootouders) hebben altijd gratis toegang. Wanneer je gebruik wilt maken van onze arrangementen voor kinderfeestjes of schoolreisjes, dan vragen we je vooraf even te reserveren zodat wij alles netjes voor kunnen bereiden. Zien we je snel?

Back to top